Kapcsolati tőke

Te választod meg, kik vegyenek részt az életedben. Válassz bölcsen! –Vanessa Van Edwards

Nem mindegy kivel dolgozunk együtt. Az emberi együttműködés legősibb motívuma, hogy miként viszonyulnak egymáshoz az emberek, ki érti meg jobban a másik személyes nyelvét.

Nincs ez másként ma sem. Aki a mai rohanó világban kiemelkedő üzleti eredményeket szeretne elérni szükséges van arra, hogy a megfelelő emberekkel vegye körül magát és megértse azok problémáit és motiváló eszközeit. Persze erőből is sokat lehet elérni, de mégis a stabil és hosszútávú együttműködés alapja, hogy megtaláljuk a megfelelő embert a megfelelő feladatra és folyamatos kapcsolatban legyünk egymással.

Mi a V-Energy-nél hiszünk a személyes kapcsolatok erejében. Sok jó és néhány kevésbé jó embert megismertünk az évek során. Elmondhatjuk, hogy kialakult egy komoly iparági kapcsolati háló, amelyet szívesen megosztunk a meglévő és új ügyfeleinkkel egyaránt.

Szüksége volna egy új nagykereskedelmi partnerre a Balkánon?

Vagy egy energetikai szakjogászra?

Netalán szüksége lenne egy megbízható szakemberre a csapatába?

Miért késlekedne?

Ilyen esetekben forduljon bizalommal a V-Energy-hez. Iparági ismereteinkkel segítünk az energetikához kapcsolódó speciális tudást igénylő szakemberek elérésében beleértve az energetikai jog területét is, segítünk új és leendő ügyfél vagy kereskedelmi partnerek megtalálásában.