Stratégiai tervezés

„Minden új felismerés új ösvényeket nyit az emberi megértés határvidékén elnyúló ismeretlen tájban. Minden egyes válaszban újabb rejtély bújik meg, az ismeretlenek végtelen hálózatát képezve ekképpen.” – Alex Stone

Számos új ügyfelünk találja szembe magát azzal a helyzettel, hogy a villamos energia, illetve földgáz piacra lépés kapcsán nem tudja pontosan milyen költségekkel, kockázatokkal és rejtett veszélyekkel kell szembenéznie.

Ilyenkor jön jól a V-Energy hosszú évek alatt megszerzett tapasztalata, amelynek segítségével az újonnan belépők elkerülhetik azokat a tipikus buktatókat, amelyekkel a „kezdők” szembesülnek.

Tudta például, hogy a magyar korlátozott villamos energia vagy földgáz kereskedelmi engedélyhez egy független könyvvizsgáló által ellenjegyzett kétéves speciális üzleti terve van szüksége?

Tapasztalatunk szerint ilyet az engedélyezéssel foglalkozó hazai ügyvéd irodák sem tudnak önállóan összeállítani, mert nem rendelkeznek olyan piaci ismeretekkel, mint a V-Energy Kft. Félreértés ne essék, nem egy speciálisan erre az iparágra szakosodott kiváló ügyvéd ismerősünk van. Mi csak arra utaltunk, hogy azon megközelítéssel, amellyel mi szemlélődünk, nem sokan foglalkoznak. A befektetők hagyományos reflexe az, hogy egy ügyvédi iroda szerezze meg az engedélyt, hisz az jogi munka.

 

Mi a V-Energy Kft-ben azt hisszük és hirdetjük, hogy a magyar engedélyezés már annyira komplex, hogy az egy önálló szakterület lett. Ide nem (csak) ügyvédek kellenek, hanem szabályozási szakértők, mint a V-Energy Kft.

Az alábbi részterületek kapcsán számíthat szakértelmünkre:

  • Piacra lépési stratégia kidolgozása
  • Üzleti Tervezés
  • független könyvvizsgálói szolgáltatások beszerzése

A stratégia megalkotása bonyolult folyamat, amely nem csak a főbb lépések egymást követő sorrendjét tartalmazza, hanem azok térben és időbeni ütemezését is hivatott keretben rendezni. Sokszor párhuzamosan tudunk haladni rész folyamatokkal, amellyel időt és pénzt takarítunk meg ügyfeleinknek.

Az üzleti tervek kidolgozása során figyelembe vesszük ügyfeleink egyedi sajátosságait, a stratégiával összhangban kapcsolatot teremtünk a kitűzött cél és a megvalósítás konkrét lépései között.

Több éves tapasztalatainknak hála az iparág specifikus üzleti tervet a független könyvvizsgáló már egyszerűen jóvá tudja hagyni, mert bízhat abban, hogy az üzleti tervben foglaltak megállják a valóság próbáján.

Kerülje el velünk a buktatókat!